”Pernilla byggde en helt ny hemsida till mig. Så oerhört proffsig och tydlig, massa bra idéer och sidan blev precis som jag ville ha den! Kan varmt rekommendera Pernilla om ni funderar på er hemsida, logotyp eller grafisk profil!”

Sussi LorinderÄgare,
Fotograf Sussi

”Jag fick hjälp med logga till företaget. Jag fick många frågor om vad jag tycker om vad gäller färg och form. Pernilla på Wahlbergs Grafiska förstod precis hur jag menade. Väldigt smidig kommunikation. Resultatet har redan fått mycket beröm av andra som tycker att loggan speglar företaget och min profession väldigt bra. Jag är mer än nöjd! Rekommenderar varmt Pernilla och Wahlbergs Grafiska.”

Maria JohanssonÄgare,
Callme Vård & Hälsa

”Jag rekommenderar varmt Pernilla på Wahlbergs Grafiska! Samarbetet har fungerat oerhört väl, där hon hjälpt vårt företag med både en ny grafisk profil och hemsida. Hon lyckas ta våra visioner och ibland ostrukturerade tankar och levererar alltid ett slutresultat som är precis vad vi tänkt – fast ännu bättre! Vi har fått bra respons på vår nya profil och hemsida, både internt och externt. Pernilla är effektiv och snabb på att återkoppla och guidar oss med sin erfarenhet och kompetens. Vi är jättenöjda och kommer definitivt samarbeta med Pernilla igen!”

Christine SivertssonErbjudandeansvarig,
Responda Group

”Pernilla är en fröjd att arbeta tillsammans med! Lyhörd för våra önskemål utför och levererar hon snabbt. När vi ber om nya förslag/idéer återkopplar hon alltid med något som vi gillar. Jag rekommenderar varmt Pernilla och Wahlbergs Grafiska!”

Anna EdvingesMarketing Mangager,
Grifols Nordics

”Jag kan varmt rekommendera Wahlbergs Grafiska! Vi har anlitat Pernilla under flera års tid för löpande material vi behöver i vår verksamhet. Vouchers, anslag, affischer mm. Oerhört snabb återkoppling och leverans samt snyggt och inspirerande för våra kunder. Vi är jättenöjda!”

Terese RoupéÄgare,
Itrim Täby

”Wahlbergs Grafiska och Pernilla har producerat vår senaste hemsida, vagenupp.se. Vi är mycket nöjda med såväl resultatet som vägen dit: Pernilla är snabb i att se nya lösningar och snabb i leveransen. Skicklig i grafisk design och enkel att arbeta med. Vi ser fram mot fortsättningen!”

Johan HögbergÄgare,
Vägen Upp

”Ville bara säga igen hur nöjda vi blev med loggan och grafiska profilen. Har fått mycket beröm för loggan. Flera har uttryckt att det ser stiligt ut, exakt det jag önskade. Svårt att komma dit men du lyckades verkligen få till det perfekt.”

Dan KalströmÄgare,
Stockholm Entrémattor

”Tack! Pernilla på Wahlbergs Grafiska hjälpte mig att ta fram en logotyp och visitkort. Hon är snabb, professionell, lyhörd och har en fantastisk känsla för färg och form. Bara lovord från min sida!”

Sofia Breitholtz, Sofia Breitholtz Inredning
Sofia BreitholtzInredare,
Sofia Breitholtz Inredning

” Professionell, engagerad, effektiv och hjälpsam! Jag hade inga kunskaper i hur processen skulle se ut men med Pernillas expertis kände jag mig trygg hela vägen från start till slut. Det har inte varit lätt att bestämma sig för logotyp när samtliga Pernilla har designat har varit otroligt fina! Rekommenderas varmt till företag som vill ha stilsäker design!”

Dilber DoganHealth and Safety Engineer,
Dogan Consulting & Partnering

”I min roll som VD anlitade jag Pernilla för att skapa en ny logotyp till företaget. Två veckor senare hade hon, utöver en träffsäker logotyp, skapat en stilren grafisk profil samt material som framgångsrikt används i företagets marknadsföring. Jag upplevde Pernilla som närvarande, stilsäker och lyhörd utan att kompromissa på sin egen känsla. Jag kan varmt rekommendera henne.”

Niclas StåhlbergVD, Ståhlberg Invest