Vi står till tjänst med vår expertis så att du kan ägna dig åt din.

Vi har lång erfarenhet och har arbetat brett med marknadsföring av internationellt kända varumärken och med ett övergripande ansvar för formgivning och produktion av alla typer av marknadsmaterial som behövs i marknadsföringen av en produkt eller tjänst. I dag digitaliseras mycket, men på webben, såväl som till trycksaker, behövs grafisk formgivning.

Har du ett företag behöver du en grafisk profil, ett ”utseende” för sitt företag för att kunna marknadsföra dig på ett representativt och säljande sätt? Som företagare behöver man en logotyp, en färgpalett, ett typsnitt och kanske några grafiska element som man sedan är trogen. Syftet är att skapa omedelbar igenkänning.

Nedan följer mer information om hur våra tjänster kan komma er till nytta.

Tjänster

Maskin offset-tryck Wahlbergs Grafiska

Trycksaker

Broschyrer, foldrar, annonser, flyers, skyltmaterial till butikder, affischer, DR-utskick, mässmaterial, rollups. Kanske behöver ni material inför en mässa eller nya visitkort. Trycksaker är ett bra komplement till webben.

Bildredigering

Förberedelse av bildmaterial till webben. Vektoriseringar eller friläggningar av bilder. Banners, digitalt annonsmaterial, content mm. Bilder och grafik till Facebook och LinkedIn. Layout och bildbehandling till företagspresentationer.

Ny hemsida

Driver du någon form av verksamhet idag behöver du en hemsida. I princip alla söker på nätet när behov av en produkt eller tjänst infinner sig. Därför ska man finnas där och gärna på ett sätt som är representativt och säljande.

Logotyper & Grafiska Profiler

Är du nystartad och behöver ett ”utseende” till ditt företag för att kunna marknadsföra dig. Eller har du redan en grafisk profil men känner att den har sett sina bästa dagar?Vi hjälper dig med en profilering som du kan känna dig stolt över och bekväm med.

Dekor, företagsbilar

Att sätta dekor på bilen är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig. Ditt varumärke exponeras varje dag vart du än tar dig.

Produktprofilering

Att profilera sina arbetskläder är ett bra sätt att exponera sitt varumärke för potentiella kunder. Arbetskläder att ha i butiken eller på en mässa eller kanske en snygg ytterjacka, Kopparna till lunchrummet, pennor eller en datorväska.

Tillfälliga konsultuppdrag

Vid behov kan vi komma in och avlasta er på plats eller på distans under en period.

Film & Foto

Behöver du film eller foto finns duktiga samarbetspartners med lång erfarenhet och stor kunskap inom dessa områden.

Ta en förusättningslös kontakt!