Mobilanpassad hemsida

En hemsida kan man nästan påstå är oumbärlig för en näringsidkare idag. En webbplats ger era kunder en möjlighet att skapa sig en uppfattning om era tjänster och vad de kan förvänta sig när de köper dem. På er hemsida kan ni ge ert varumärke ett ansikte. Därför är det viktigt att den är tilltalande för ögat såväl som funktionell och lättnavigerad. Att den är mobilanpassad är självklart. I dag söker dina potentiella kunder upp dig lika mycket från mobilen som från datorn. Tålamodet är kort och konkurrenterna många så det är viktigt att en webbsida är lika snabb och användarvänlig på datorn som på smartphones och ipads.

Mobilanpassad hemsida StrongerU Wahlbergs-Grafiska

Ulrika Andersson gav oss i uppdrag att bygga hennes hemsida i WordPress.

Vad ingår i priset?

Vi utformar sidan efter era önskemål och våra rekommendationer

Om ni har en grafisk profil tar vi avstamp från den och planerar en struktur efter era behov.

Redaktörsgränssnitt (CMS) i WordPress

Wordpress är ett välkänt och beprövat CMS som är har oändliga möjligheter. Vi gör en webbdesign som följer er grafiska profil och som är användarvänlig och snygg.

Mobilanpassad webbsida

Då våra smartphones idag är vårt mest använda verktyg för att söka information blir det allt viktigare att er hemsida har en mobilanpassad design.

On-site sökmotoroptimering

Sökordsoptimering blir allt viktigare för att komma högt upp på Google. Vi hjälper till med grundläggande SEO-optimering på sidan.

Registrering och verifiering hos Google

När hemsidan är klar behöver man registrera och verifiera den hos Google för att Google ska börja indexera sidan. Med andra ord Google ska hitta din sida.

Ulrika Andersson Personlig Tränare

Kundupplevelse

” Startar 2018 med att lansera min nya supersnygga hemsida! Känns overkligt men förbaskat BRA såklart. Jag kan varmt rekommendera Pernilla på Wahlbergs Grafiska om ni behöver hjälp med hemsida! På ett professionellt tillvägagångssätt med snabb support och hög servicemoral och kompetens har hon byggt hemsidan utifrån mina behov och krav men även själv kommit med smarta och tilltalande idéer för att optimera slutprodukten. Snabb leverans dessutom! Kan inte vara annat än supernöjd”

Ulrika Andersson,
Personlig Tränare, StrongerU

Hemsidor StrongerU Wahlbergs Grafiska NOPA-Wahlbergs-Grafiska

Hur fungerar arbetsprocessen för en ny hemsida

 • Planering

  Vi tar ett möte alternativt telefonmöte för att komma fram till en kravspecifikation som innehåller struktur och funktion för hemsidan. Tänk igenom vilka menyval och vilken information ni behöver ha på hemsidan.

 • Offert

  Ni får en kostnadsfri offert med fast pris.

 • Projektstart

  Vi påbörjar uppdraget när ni återkopplat med godkänd offert. Ni tillhandahåller det material i form av text och bilder som ni vill använda samt med eventuella tankar och önskemål kring projektet.

 • Pågående arbete

  Vi bygger hemsidan med löpande avstämningar med er för att säkerställa att ni blir nöjda mer resultatet.

 • När hemsidan är klar

  När hemsidan är klar går vi igenom den och säkerställer att allt är i sin ordning.

 • Utbildning

  Om ni behöver utbildning kan vi komma ut till er för att hjälpa er att komma igång med er nya hemsida.